Feature Image

Takmičenje “Put oko sveta”

18. maj TC Promenada, Novi Sad

Zagrevanje za Novi Sad Ultra Challenger turnir biće 18. maja na terenima Promenade.

Basket spektakl, turnir u basketu 3×3 pod nazivom “NOVI SAD ULTRA CHALLENGER” u centru Novog Sada, u organizaciji FIBA-e i basket klubova “Novi Sad 3×3” i „Liman 3×3“, biće održan na Trgu Slobode od 24. do 25. maja, a za ljubitelje basketa, organizatori su pripremili i zajedničko zagrevanje za predstojeći turnir.

Najbolji basket 3×3 timovi sveta spremni su za turnir, a Novosađani će imati priliku da se takmiče sa njima u popularnoj igri „Put oko sveta“, 18. maja na terenima šoping centra Promenada od 11 do 13 časova. Svi oni koji žele da se oprobaju u ovoj košarkaškoj igri, mogu da se prijave od 10. do 17. maja, tako što će popuniti formular u nastavku teksta. Šest najboljih basketaša potiču upravo iz Novog Sada te će svaki od njih predvoditi po jednu ekipu na svojevrsnom zagrevanju za predstojeći turnir u centru grada. Takmičari će biti u prilici da budu u ekipi sa Markom Savićem, Dušanom Bulutom, Stefanom Stojačićem, Markom Žderom, Dejanom Majstorovićem ili trenerom reprezentacije, Danilom Lukićem.

Prijavljeni će biti raspoređeni u 6 ekipa, a u finalu će se naći najbolji iz 6 timova, dok će pobednici takmičenja, oni koji osvoje prva tri mesta, dobiti nagrade od sportskih brendova iz šoping centra Promenada – Extra Sports, Under Armour, Pro Fitness centar i Proteini.si.

Prijave možete poslati putem ovog linka – bit.ly/putokosveta