Feature Image

Tribina: Šta znači odluka?

8. Februar Omladinski klub OPENS

Često se možemo susresti sa društvenim stavom da je zavisnost od narkotika i drugih psihoaktivnih supstanci neizlečiva bolest. Mi želimo da promenimo tu pojavu. Iz tog razloga Udruženje Restart Novi Sad, uz podršku NOVI SAD – European Youth Capital 2019/OPENS 2019 – Omladinska prestonica Evrope Novi Sad želi da podeli svoje iskustvo i znanje da se zavisnost od narkotika uspešno leči. Put do oporavka postoji. Potrebna je odluka! Koji je to put i način možete čuti na otvorenoj tribini “Šta znači odluka”, koja će se održati 08.02. četvrtak u 18h, u Omladinskom klubu OPENS, Bulevar despota Stefana 5 – Kineska četvrt.

Predavači su Tamara Zirojević Maslovarić psiholog i psihoterapeut, Kristina Kostić i Boris Štrbac dugogodišnji aktivisti u radu sa zavisnicima i prevenciji bolesti zavisnosti.

Učešće na tribini je besplatno a potrebno je poslati mailom potvrdu ušešća i navesti ime i prezime i kontakte sa naznakom „Prijava za tribinu – Šta znači odluka“ najkasnije do 7.02. na mail adresu omladinskiklub@opens2019.rs