Feature Image

Resurs kafe – Subotica

17. april Kafić Bodis & Porto, Ulica Rudić 1, Subotica

Drugi Resurs kafe održavamo u Subotici 17.4.2019. od 12h do 14h u kafiću Bodis & Porto, Ulica Rudić 1.

Šta je uopšte Resurs kafe?

Resurs kafe je događaj na kom ćemo ugostiti do 30 ljudi iz civilnog sektora, koji će u neformalnoj atmosferi imati priliku da pričaju, dele iskustva i uče jedni od drugih.Ovaj događaj namenjen je pre svega omladinskim organizacijama i organizacijama koje rade sa mladima. Ovoga puta tema je ’’Kako napraviti uspešno partnerstvo sa kompanijom’’ a naš partner koji će govoriti na ovu temu je ERSTE Banka.

Zašto radimo Resurs kafe?

Ove godine organizujemo 5 Resurs kafea u 5 gradova Srbije. Resurs kafe je najava velikog kongresa, a ujedno i zaseban događaj na kojima razgovaramo o fundraising temama, ali u neformalnijoj atmosferi.

Kakav kongres je u pitanju?

OPENS FundCon je fundraising kongres, koji smo prvi put organizovali prošle godine. OPENS FundCon je sveobuhvatno iskustvo koje na jednom mestu okuplja najbolje ideje i najinovativnija rešenja iz civilnog sektora. Nudi različite formate sesija i predavanja, razgovore na različite teme kao što su prikupljanje sredstava, socijalno preduzetništvo, korporativna partnerstva, digitalni marketing, liderstvo, inovativno/alternativno finansiranje, upravljanje ljudskim resursima i još mnogo toga, a sve u cilju glavne teme kongresa a to je održivost organizacija.

Kako da se prijavite?

Prijava se vrši putem online forme, koju možete naći OVDE.
Za sva pitanja i nedoumice, budite slobodni da pišete na: program@opens2019.rs