Feature Image

RESURS KAFE – “DA LI JE FANDREJZING = BRAK”

21. SEPTEMBAR ZENIT BOOKS KNJIŽARA

OPENS će ove godine u okviru Programa jačanja kapaciteta organizacija realizovati niz događaja pod nazivom Resurs kafe, sa ciljem okupljanja omladinskih organizacija i organizacija za mlade radi unapređenja održivosti rada organizacija u gradu Novom Sadu.

Prvi u nizu Resurs kafe će biti održan u utorak, 21.septembra, u 18 časova u prostorijama Zenit books knjižare. Ovoga puta tema je ”fundraising”, a govornik je Deniz Hoti, osnivač Social Design Solution. Deniz će pričati o izazovima prikupljanja sredstava, kao i upotrebi savremene tehnologije i digitalnih alata u tom procesu. Naziv prvog Resurs kafea je ”Da li je fandrejzing = brak”.

Koncept Resurs kafe-a:

Resurs kafe je tako koncipiran da podstiče neformalni  razgovor, debatu, interakciju i dijalog između govornika i učesnika. ( Q&A format).

Zašto radimo Resurs kafe?

Ove godine organizujemo 4 Resurs kafe-a na 4 različite tema. Resurs kafe je koncept koji je namenjen jačanju kapaciteta organizacija na lokalu. Ujedno predstavlja zaseban događaj na kojima razgovaramo o temama koje se odnose na održivi rad organizacije u kontekstu pandemije, ali u neformalnijoj atmosferi.

Kako da se prijavite?

Broj učesnika je ograničen na 10.

Prijava za prvi Resusr kafe se nalazi na sledećem LINKU.

Za više informacija obratiti se na mejl:  OLGA@OPENS.RS