Feature Image

Radionica Banke Vremena: Prošlost, Sadašnjost, Budućnost

25. jun Studio 34, Petra Drapšina 34

Ako želite da osvestite neki problem, izazov, situaciju ili odnos sa nekom osobom koji je počeo u prošlosti, trenutno traje (u sadašnjosti) a očekujemo ga i u budućnosti, pridružite nam se na ovoj kreativnoj i jedinstvenoj radionici: Prošlost, Sadašnjost, Budućnost.

Na ovoj radionici uz pomoć originalne koučing alatke The Coaching Game, Points of You (koja je spoj fotografije i reči) vi dolazite do odgovora na postavljena pitanja: Šta se desilo u prošlosti; Šta je to što se trenutno dešava i koje mogućnosti se javljaju u budućnosti?

Uz pomoć ovih alata vi dolazite do novih uvida, novih perspktiva jer igrajući se i spajajući reči i fotografije, aktiviramo obe hemisfere mozga.

Radionicu vodi Aleksandra Domić, Points of You Praktičar. Osnovala je Cenar za edukaciju GamePlan gde konstantno radi na stvaranju novih, kreativnih POY radionica. Smatra da Points Of You alati povezuju ljude. Pronalaze put do njih na jedan divan, neočekivan ali precizan način.

Radionica Banke Vremene jedna je od aktivnosti u sklopu projekta OPENS Banka vremena koji je podržan od strane OPENS 2019 – Omladinska prestonica Evrope Novi Sad i namenjena je mladima do 30 godina.

Učestvovanje na radionici se ne naplaćuje ali prijava je obavezna slanjem mejla na adresu kao i registracijom na bankavremena.org.rs/registracija

Vidimo se u novom kreativnom prostoru: Studio 34