Feature Image

Radionica:”Pesmom do kreativnosti”

22.10. OPENS kancelarija, Laze Telečkog 2

Kažu da je kreativnost ono što nastane kada se naš podsvesni um udruži sa intuicijom i razumom. Šta ovo tačno znači i kako nam može biti od koristi za naš kreativni razvoj? Dođite na novu OPENS-ovu radionicu da zajedno protumačimo kako uz pomoć muzike doći do sopstvenog unutrašnjeg mira i intuicije. Šta je taj umetnički zanos o kojem pričaju velikani muzike i kako nas on može inspirisati da radimo na sebi? Kako se možemo bolje upoznati kroz muziku, kako nam ona može pomoći da učimo, da stvaramo i da budemo društveniji?

Pozivamo vas da zajedno tumačimo stvarnost i učimo o njoj kroz seriju ovih novih muzičko psiholoških radionica!

Ukoliko si zainteresovan/a za učešće neophodno je da pošalješ prijavu sa svojim imenom i prezimenom, godištem kao i naslovom radionice na najkasnije do 19.10. u podne a mi ćemo ti poslati mail potvrde za učešće na radionici.

Voditelj radionice:
Srđan Mutlak spec. za inkluzivno vaspitanje, praktičar i teoretičar transakcione analize. Predavač i organizator obuka sociološke i emocionalne pismenosti za volontere i studente. Redovno radi sa decom u osnovnim školama primenjujući prilagođenu T.A. tematiku okvirima socijalne inkluzije.
Autor je nekoliko različitih kreativnih treninga društvene pismenosti za decu.
Autor i urednik elektronskog magazina za umetnost i kulturu P.U.L.S.E. sa preko 50 objavljenih tekstova u okviru tema prirode konflikta, psihologije, sociologije, društvene ukalupljenosti, napretka i izlaska iz zone komfora.

 

Link ka događaju na facebook stranici pronađite OVDE.