Feature Image

OPENS dnevna soba: LIVE sa Kontrakulturnom

16. april TC Promenada, Novi Sad

Ona je mlada, kreativna i svestrana umetnica koja se svojim čvrstim stavom i autentičnom energijom bori protiv klišea i svoje minute slave koristi da ruši tabue I priča o pričama o kojima niko ne priča. U goste nam stiže Jelena Nikolić, poznata pod pesudonimom Kontrakulturna.

Autentičan izgled, inspirativan stil, kratke price o ljubavi, ljudima, odnosima, svetu, kulturi, sreći, njena svojeglavost i upornost su deo njenog instagram “portfolia” na kojima je Kontrakulturna mladima uzor i inspiracija da se pokrenu, budi više svoji i uspešni a manje lenji i površni.

Na društvenim mrežama možemo svakodnevno da pratimo, merimo uticaj koji ima Kontrakulturna i šta je sve čini uticajnom i prepoznatljivom u svetu mladih, ali pored toga što je kontrakulturna ona je i stiliskinja, pisac, dj, student dva fakulteta, radio voditeljka, pr konsultant, mlada, svoja i uspešna.

Dođite, 16.04. u Promenadu, u 18h u prizemlje, pored butika Reserved, u rest corner-u, da zajedno sa Jelenom pričamo o sreći, poslu, ljubavi, zadovoljstvu, kriterijumima, izborima I svemu što nam u tom momentu bude imalo smisla.

Razgovor možete pratiti live na našem instagram profilu.

Očekujemo vas 🙂