Feature Image

Moj heroj konkurs za volontere – TV produkcija

7. jun do ponoći

U toku je konkurs za volontere zainteresovane za TV produkciju emisije „Heroj”, koja će se realizovati u okviru projekta „Moj heroj”.

Mladi uzrasta od 16 do 25 godina, koje zanima kako izgleda proces snimanja TV emisije „Heroj”, pozvani su da se prijave na konkurs za volontere putem prijavnog formulara koji se nalazi OVDE. Konkurs je otvoren do petka 7. juna do ponoći.
Odabrani će zajedno sa autorskom ekipom učestvovati u pripremama, snimanju i postprodukciji serijala od 6 kratkih emisija trajanja do 10 minuta i tako će steći sliku o tome kako izgleda kreativni proces, koje su njegove faze, koliko traje i kakve su veštine i kvalifikacije potrebne u ovoj oblasti.
Ideja projekta je da se preispitaju društvene vrednosti, a putem emisije „Heroj” predstaviće se i potencijalni uzori današnje omladine iz njihovog neposrednog okruženja. Serijal emisija će biti emitovan na televiziji, ali i distribuiran kroz društvene mreže.
Emisijama se želi podstaći solidarnost među našim građanima, produbiti međusobno razumevanje i uvažavanje potreba mladih i starih, promovisati pozitivne vrednosti i lepe priče koje mogu da inspirišu.
Projekat „Moj heroj” realizuje Udruženje Cinema City u saradnji sa OPENS2019.