Feature Image

Radionica: Kako preboleti raskid

24.09. OPENS kancelarija, Laze Telečkog 2

Istraživanja su pokazala da je u zapadnoj kulturi, kojoj i mi nesumnjivo pripadamo, raskid emotivne veze drugi najveći stresor i okidač distresa, odmah posle smrti deteta.

Zašto je pored svih nedaća u životu, svih teških trenutaka i svega što može da pođe po zlu, raskid emotivne veze jedan od najvećih stresora u savremenoj kulturi, pričaćemo u ovoj radionici.

Sadržaj radionice će pre svega akcentovati načine prevladavanja te vrste stresa, preventivna delovanja, ali i neke tehnike, metode i obrasce koji nam mogu pomoći da lakše prevaziđemo prekid ljubavne veze, kako da to redefinišemo i od te „nevolje“ napravimo šansu za lični rast i razvoj.

Voditelj radionice:

Filip Đorđević, diplomirani psiholog, psihološki savetnik, psihoterapeut transakcione analize (u edukaciji), osnivač Psihološkog savetovališta „Đorđević“ u Novom Sadu.

Ukoliko ste zainteresovani za učešće neophodno je da pošaljete prijavu sa svojim imenom i prezimenom kao i naslovom radionice na omladinskiklub@opens2019.rs najkasnije do 20.09.2018. god.