Feature Image

Veliki OPENS poklon koncert

14. decembar Novi Sad, SPENS

Poznat je ceo program i već je podeljeno preko osam hiljada besplatnih ulaznica za OPENS poklon koncert, koji će biti održan 14. decembra u velikoj dvorani SPENS-a u Novom Sadu

Proslava će, kao i sve aktivnosti OPENS-a, biti besplatna za sve, uz obaveznu prethodnu registraciju na  http://bit.ly/OPENS_poklon_koncert

Evropska koncertna atrakcija i globalno najuspešniji bend sa Balkana, Dubioza kolektiv, predvodiće program OPENS žurke, čime će uz ogroman naboj pozitivne energije biti proslavljena godina mladih u Novom Sadu! Uz Dubiozu nastupiće i britanski producentski dvojac One Bit, koji u Novi Sad donose svoje energične hitove, “My Way” sa Noah Cyrus i “Between You and Me” sa Louis. Na koncertu organizovanom u ime proslave godine titule Omladinske prestonice Evrope do ranih jutarnjih sati atmosferu će dovesti do usijanja i jedna od najaktuelnijih pop pevačica domaće scene, Bojana Vunturišević i hitmejkerka zlatnog dodira Sara Jo, te beogradski dvojac Divolly & Markward, kao i novosadski roots-reggae heroji KILLO KILLO banda.

SATNICA:

20:00 – OTVARANJE KAPIJA

21.00 – 21.45 – SARA JO

22.00 – 22:50 – BOJANA VUNTURIŠEVIĆ

23.00 – 23:40 – KILLO KILLO BANDA

00:00 – 01:30 – DUBIOZA KOLEKTIV

1:45 – 03:15 – ONE BIT

03:15 – 05.00 – DIVOLLY & MARKWARD

Tokom 2019. godine OPENS je postao sinonim za otvorena vrata kroz koja su transfer energije, znanja, iskustva, informacija, ojačali kapacitete mladih ljudi.

Zahvaljujući tituli Omladinske prestonice Evrope, veliki broj organizacija posvećenih mladim ljudima je realizovao značajan broj projekata, uz podršku volontera i, na prvom mestu, Novosađana svih uzrasta, bez čije dobre energije ni jedan događaj ne bi imao smisla.

Velika zimska OPENS žurka biće održana upravo u želji da veliki broj pokrenutih projekata postane i ostane novosadska tradicija!

Vidimo se!