Feature Image

Da li si zapošljiv/a?!?

25-28. oktobra Startit Centar, Miroslava Antića 2, Novi Sad

Ukoliko si se ikad zapitao/la: Da li si zapošljiv/a? Koje su to MUST znanja i veštine na tržištu rada? Kako i gde da ih stekneš? Kako da se predstaviš u najboljem svetlu, bez obzira da li je to razgovor za posao, meetup ili neobavezno druženje? Uvek si hteo/la da postaviš milion pitanja osobama koje učestvuju u procesu selekcije (HR menadžeru/ki, vlasniku/ci kompanije, tim lideru/ki, itd.)? Ovo je idealna prilika da saznaš odgovore na sva pitanja, jer će upravo oni biti naši gosti.

Centar za omladinski rad organizuje trening pod nazivom “Da li si zapošljiv/a?!?”‘, koji je namenjen mladima uzrasta 18-26 godina, koji žive na teritoriji Grada Novog Sada. Ovaj trening sprovodi se u okviru OPENS2019 projekta pod nazivom „Fun Park – Fun starts here“.

„Fun Park“ je projekat koji podstiče razvoj kreativnosti i inovacija mladih kroz upotrebu IT tehnologija i omladinskog rada i ogleda se u tome da mladi se ne nalaze samo u ulozi korisnika aktivnosti, već su i kreatori igrice, te učestvuju u kreiranju interaktivne platforme namenjene mladima i omladinskim radnicima, na kojoj će se naći edukativni i zabavni sadržaj.

Svim učesnicima/ama obezbeđeni su ručak i osveženje, a učesnici/e koji budu prisustvovali celokupnom treningu dobiće i potvrdu o učešću.

Prijave se vrše putem linka: https://bit.ly/33cTdIv

U slučaju da imaš neka pitanja (u vezi treninga ili CZOR-a), kontaktiraj našu koordinatorku za obrazovanje Tamaru na broj telefona 063/454662 ili putem mejla

Link do FB eventa: https://www.facebook.com/events/1597476840387590/

Vidimo se! 🙂