Deo Novosadskog sajma pretvoren je u zdravstvenu ustanovu, sve spremno za dobijanje klijenata

Rate this post

Komponenta Novosadskog sajma zamenjena je trenutna bolnica za osobe sa blagim znacima i simptomima koronavirusne infekcije i spremna je da primi ljude po potrebi. Područje će od danas svakako nadgledati Stručni centar Vojvodine. „Sala 1 se priprema, opremljena je svim potrebnim tačkama. Kreveti, posteljina, ormar plava, blagovaonica, soba za slobodno vrijeme sa televizorima i kolekcijom, preplavljivanje. Omogućen je neto pristup i obroci se daju u Univerzitetskom centru. Ovo nije odmaralište, ali kratkoročna medicinska ustanova u hitnom stanju, ali naglašavam da zadovoljava sve uslove da se ljudi zaista osećaju udobno u situacijama, kao i što je najvažnije, da budu pod stalnim lekarskim vođstvom. Odatle medicinska ustanova brine o proceduri. Sutra će takođe biti završen stil Master Hall-a. Trenutno je na nama da se pridržavamo uputstava kako bismo bili sigurni da medicinski radnici imaju što manje posla,“ izjavio je Milo Minnesevi, gradonačelnik Novog Sada.Prema rečima regionalnog sekretara za zdravstvo Zorana Gojkovića, obuka početne grupe lekara je dodatno završena, oni će sigurno raditi u klinikama uspostavljenim na pijaci. „Funkcija ove vrste izolacije je akumuliranje svih zaraženih kako bi se osiguralo da bolest ne šire među članovima svoje porodice, ali i voljenima. Prostor je pravilno kreiran i namješten, a ljekari iz cijele Vojvodine se brinu da služe upravo ovdje. Ako bude potrebno, klijenti će sigurno biti poslani u profesionalni Centar odavde, “ kaže Gojkovi. Novi depresivni sajam Hala 1 kao i Master može da primi oko 1000 pacijenata. Opremu, osim kreveta koje nudi vojska, nabavio je Grad Novi Sad. Posao su pomogli dobrovoljci, ali i pripadnici Vojske.Deo Novosadskog sajma pretvoren je u zdravstvenu ustanovu, sve spremno za dobijanje klijenata

Novi Depresivni Društveni Kamperi

Vlada Srbije je zapravo proglasila Novi Sad evropski resursi društva 2021 projektom nacionalne strasti. Po prvi put u zemlji, ona se održava– nakon nekadašnje izolacije, u punoj Usklađenosti s evropskim kulturnim konceptima i vrijednostima. Urađena je studija koja je pokazala da samo 13 odsto kulturnih aktera u Srbiji učestvuje u svetskoj saradnji. Novi nesrećnik, glavni grad Vojvodine, prvi je okrug kome je dodeljena titula Evropske prestonice kulture 2021.kao mesto koje nije članica EU. Jedan od početnih poslova organizatora bio je sticanje globalnog iskustva i obuka kulturnih menadžera. Osam profesionalaca otišlo je u evropske kulturne centre. U Temišvaru, kao deo saradnje dva buduća fonda kulture, naučeno je 10 menadžera koji se bave kulturom. Gyula Ribar, Task manager Novog Sada 2021 Evropsko finansiranje strukture društva, izjavio je na Generalnoj skupštini Dunav-circular-Mures-Tisza Evroregionalna saradnja: njihova vizija se zasniva na 4 kolone: ljudi, lokacije, procesi, programi. Lični faktori su takođe vitalni sa 2 strane: s jedne strane, organizacija dodatno ima uslove povezane sa kvalifikacijama, kao i iskustvom, s druge strane, lični sastanak i interakcija maštovitih muzičara mogu razviti ključne potpuno nove umetničke rezultate.

Međutim, direktori se fokusiraju na regionalnu kulturnu i umjetničku scenu

Ali želim napraviti ovu kulturnu scenu širom svijeta. Primijenjen je uspješan rezidencijalni program– raspisani su tenderi za muzičare koji žele saznati više o resursima Vojvodine i njenom okruženju. Prvobitna služba je takođe bila da se od pojedinaca koji su poznavali Evropske socijalne tendere za volonterski rad — više od 300 hiljada Evra je dobijeno za primarne aktivnosti na ovom kursu. Iako su Gradska kulturna baština, ali i institucionalni sistem izuzetno obilni, postoji potreba za dodatnim unapređenjem kulturne infrastrukture. Biće postavljen potpuno novi objekat za novosadsku srednju školu pesama i baletsku školu, u kojoj će svakako biti smešteno i auditorijum sa 500 mesta. Nove nesrećne strategije prate i Evropske obrasce. Važna tačka, na primjer, je „decentralizacija“ kulture. Sigurno će postojati efikasnost ne samo u konvencionalnim kulturnim organizacijama, već i na nekoliko gradskih mjesta sa rješenjem pod nazivom „kulturni Kamperi“. Kulturni Kamperi biće autobus, opremljen jednom od najsavremenijih audiovizuelnih uređaja.

Međutim, direktori se fokusiraju na regionalnu kulturnu i umjetničku scenuNa lokaciji fabrike za proizvodnju svile u Novom Sadu u Novom Sadu, uz Klišu i Novo Naselje, sigurno će biti i društveni terminali. Uporedivo sa kvartom Zsolnay u Pecsu u Mađarskoj, zapuštena industrijska „zona korozije“ pretvara se u maštovito područje zvano „Kineska četvrt“. Takođe je važan cilj u Novom Sadu da se stanovništvo regiona uključi: delom kao gledaoci, delom kao inovativni muzičari. U okviru programa“ šetnje među baštinom“, stanovnici komšiluka pokazuju zainteresovanima izuzetna područja grada, informišući o njihovoj subjektivnoj istoriji. Niz događaja čuva se u slobodnom i zatvorenom prostoru zvanom Kaleidoskop. Do 2021.godine u gradu je predviđeno izvođenje više od 500 potpuno novih malih i ogromnih kulturnih projekata. Dešava se nekoliko globalnih prilika. U Novom Sadu će se, na primer, održati konferencija evropskih društvenih fondova. Zanimljiva kampanja je i partnerstvo cirkuskih muzičara.

Novom Depresivnom Evropskom Finansiranju Kulture

Simbolički ključ evropskog finansiranja društva sigurno će biti predat u okviru programa transfera. Od 13. januara Novi Sad u Srbiji zvanično postaje Evropska prestonica kulture 2022.godine. U pokrajinskim resursima Vojvodine tokom titule Godine 1500 kulturnih prilika prisustvovaće 4000 srpskih i internacionalnih umetnika. Narativ programa zasnovan je na Motu“ za nove mostove“, koji označava izgradnju mostova partnerstva između ljudi, organizacija, organizacija kao i područja. Sigurno će postojati 4 programska mosta, pod nazivom duga, fleksibilnost, ljubav i nada, koji će pokriti niz univerzalnih i aktuelnih tema, naglašavajući pozadinu kao i multikulturalnu ličnost grada. U okviru programa dodatno je razvijeno nekoliko društvenih stanica koje imaju za cilj da organizuju mnoge događaje, ali i da ih sačuvaju za muzičare, zabavljače i ciljna tržišta u narednim godinama

Srpski patriotizam: dete jednog od potpuno novih potpredsednika Vlade dobrovoljno se prijavilo kao vojnik

Najstariji sin gradonačelnika Novog Sada, koji je dobio mesto zamenika šefa države Srbije, ponudio je vojnu službu praktično u isto vreme kada je i njegov otac napredovao sa rang liste. Dječak je također razgovarao s novinarima u štampi o tome šta ga je pokrenulo da obuče Mundera. 021. novinski sajt rs-a je nedavno napravio da je najstarije dete sada već odlazećeg gradonačelnika Novog Sada Mihaila Vu Minesevija ponudilo služenje vojnog roka. Ovo bi mogla biti lična stvar da Vu Minnesevi, koji je stekao prednost“ Potemkinovog ozelenjavanja “ Novog Sada, sigurno ne bi na gradonačelnikovom Instagram profilu izveštavao o prijavi svog najstarijeg dečaka.

Srpski patriotizam: dete jednog od potpuno novih potpredsednika Vlade dobrovoljno se prijavilo kao vojnikRačun u pitanju je s obzirom da je dobio osloboditi od, ipak normalno pouzdan grad, kao i ne samo grad informacije sajt je zapravo zabilježen taj trenutak za potomstvo, kao i neki sat kada je još bio tamo, pogledajte navedene u nastavku! kako se navodi na informativnom portalu, među 26 prijavljenih su bili stariji klinac gradonačelnika Novog Sada Mila Minnesevija, a takođe i jedan od budućih potpredsednika Savezne Republike Srpske vlada. Novosadski novosadski novosadski novosadski novosadski portal navodi da je dečak nekada bio zvezda amaterka, kao i da se bavio karateom. Oni nisu baš „pridružena zanimanja“, međutim očito obje nisu jednako isključive. Nakon što mu je otac bio slavna ličnost u Srbiji, pa je nakon potpisivanja ugovora Mihailo Vu Minnesevi prokomentarisao novinarima, na šta je obavestio da razmišlja o službi Oružanih snaga“nekakvom psiho-fizičkom testu“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here