Poziv za studijsku posetu Mariboru

OPENS2019 i MKC Maribor organizuju studijsku posetu gradu Mariboru,  namenjenu predstavnicima omladinskih organizacija i organizacija za mlade iz Novog Sada.

Cilj organizovanja studijske posete je podizanje nivoa znanja i razumevanja procesa omladinske prestonice, kao i razmena iskustava i pozitivnih praksi prestavnika/ca omladinskih organizacija I organizacija za mlade iz Novog Sada i Maribora.

Studijska poseta Mariboru namenjena je prvenstveno predstavnicima/cama omladinskih organizacija i organizacija za mlade iz Novog Sada. Poseta je planirana za oktobar, tačnije od 12. do 14. oktobra.

Učesnici/ce će imati priliku da posete relevantne Institucije i organizacije koje rade sa mladima, kao i Inicijativu Maribor Evropska omladinska prestonica za 2013. godinu.

Prijava se vrši slanjem e-maila na:  valentina@opens2019.rs  sa naznakom “Prijava za studijsku posetu” i treba da sadrži:

– Ime i prezime;

– Naziv organizacije i radna pozicija;

– Motivaciono pismo (do 150 reči) ;

Rok za prijavu  je 5.10.2017. godine u 17h, a nakon poslatih prijava, selekciona komisija će odabrati 8 učesnika ove posete.

Svi troškovi  su pokriveni od strane organizatora.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Kontaktirajte nas

  • Telefon:

    +381 (0)69 2019 133

  • e-mail:
    office@opens2019.rs

Društvene mreže

© 2017 OPENS2019 | Izrada sajtova Zequester