Ozelenjavanje prostora ispred Omladinskog kluba

Obaveštavamo Vas da će u subotu, 22. oktobra sa početkom u 9h biti održana akcija ozelenjavanja prostora ispred Omladinskog kluba u Kineskoj četvrti.

Ovu akciju uz OPENS tim realizuju i udruženja građana Pokret gorana Novog Sada i Inženjeri zaštite životne sredine, koji trenutno aktivno promovišu da je „Jesen pravo vreme za sadnju“ na 13. Novosadskoj jeseni, koju organizuje Pokret gorana Novog Sada i na kojoj je jedna od aktivnosti akcija Inženjera zaštite životne sredine „Zamenite stari papir za sadnice“.

OPENS tim je veoma zahvalan ovim dvema organizacijama za mlade, koje se bave ekološkom edukacijom i zaštitom životne sredine i koje pružaju svesrdnu podršku kandidaturi Grada Novog Sada za Omladinsku prestonicu Evrope za 2019. godinu.

U akciji sadnje će učestvovati i volonteri OPENS inicijative, Pokreta gorana Novog Sada, ali i učesnici Međunarodnog omladinskog projekta „Seeds for sustainable development“(predstavnici iz partnerskih organizacija iz Potrugala, Hrvatske, Makedonije i Rumunije) koji realizuje udruženje Ritam zdravlja u saradnji sa Inzenjerima zastite životne sredine.

Studentkinje pejzažne arhitekture i eko edukatorke, Jelena Pedejčev i Dejana Jović su autori idejnog rešenja za uređenje prostora ispred Omladinskog kluba.

Ozelenjavanje prostora ispred Omladinskog kluba u Kineskoj četvrti

 

Vidimo se!

OPENS tim

Tags: , , ,

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Kontaktirajte nas

  • Telefon:

    +381 (0)69 2019 133

  • e-mail:
    office@opens2019.rs

Društvene mreže

© 2017 OPENS2019 | Izrada sajtova Zequester