OPENS Youth fair – Zabava na OPENS način

„Uvertira za letnje avanture“ – OPENS Youth fair, odavno je stasala u ozbiljnu manifestaciju oko koje se planiraju sve ostale obaveze. Staro jezgro grada sada je zona koja okuplja sve što je prosečnom, mladom turisti potrebno – od zabave, festivala, preko marketa i kupovine pa sve do eksremnog uzbuđenja. A u samom srcu svega je mala zona predaha i zabave u prostorijama OPENSa.

Lokacija je, dakle, Laze Telečkog 2. U OPENSove kancelarije ušuškali smo tako sto za fudbal, Xbox, društvene igre koje nam spremaju momci iz Gaming centra. Opremili smo se lazy bagovima i osveženjima i spremili da otvorimo vrata svima onima koji se upuste u „Uvertiru ka letnjoj avanturi“.

Dva dana, prostor u Laze Telečkog 2 otvoren je od 18 do 21 sat, za sve koji žele da se opuste i zabave, pre nego što krenu put Tvrđave narednih dana.

A, sve ovo ima i svoje zašto. Naime, pre 7 godina, upravo među kućicama, među štandovima i organizacijama, na trgu koji je okupio mlade u celom regionu, rođena je idea da se Novi Sad kandiduje za Evropsku omladinsku prestonicu. Tako je OPENS, barem nekim svojim delom, deo nasleđa Youth fair-a.

Tags: ,

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Kontaktirajte nas

  • Telefon:
    +381 (0)64 576 02 72
  • e-mail:
    office@opens2019.rs

Društvene mreže

© 2017 OPENS2019 | Developed by Zequester