OPENS DANI – OPENS otvara vrata – pridruži se ekipi!

Povodom godišnjice od osvajanja titule Omladinske prestonice Evrope, OPENS tim organizuje OPENS dane koji će se održati od 15. do 18. Novembra na više lokacija u gradu. Ideja je da kroz nekoliko dana pokažemo samo deo aktivnosti kojima smo posvećeni čitave godine, te na čemu svakodnevno radimo sa našim partnerima. Stoga je zapravo svaki dan – nova priča, za sebe.

15. novembra na Trg Slobode organizujemo Promociju bezbednosti u saobraćaju u zimskim uslovima. Zajedno sa parnerima – Lukoilom i Suzukijem, Gradom Novim
Sadom, MUP NS, Agencijom za bezbednost u saobraćaju, kao i sa omladinskim organizacijama koje se bave promocijom bezbednosti u saobraćaju, zamislili smo da pretvorimo Trg slobode u veliki poligon, na kom će se tokom celog dana održavati čas vožnje i ukazivati na crne tačke u saobraćaju. Uz nagrade i naše specijalne goste, Novosađani će moći da se voze u novim Suzukijevim automobilima, ali u otežanim uslovima.
16. Novembar je Dan otvorenih vrata uz predstavu, koktele i DJa. Predstavljamo nove prostorije koje će, u samom centru grada, biti svakodnevno otvorene za sve Novosađane, kao još jedan zajednički prostor. Sve to, ali uz žurku i koktele.
   
17. Novembar – kulturna žurka. Krećemo od Kulturnog centra grada Novog Sada, gde su nam partneri iz Filmskog Fronta i Cinema citija selektovali filmove kojima otvaramo dan. Nakon toga selimo se u SKC Fabriku na koncert grupe Killo Killo banda.
18. Novembra svi smo na Keju žrtava racije. U okviru dvanaeste tradicionalne novogodišnje akcije, Fondacija Osmeh na dar u saradnji sa OPENS-om, organizuje drugi po redu Festival lampiona u Novom Sadu. Lampioni će se preuzimati na licu mesta, uz minimalnu donaciju 300 dinara. Deo prikupljenih sredstva biće namenjen za novogodišnje paketiće za socijalno ugrožene mališane širom Srbije, dok je drugi deo namenjen za pomoć odeljenju prevremeno rođenih beba, neonatologija u Novom Sadu, u vidu kupovine potrebnih aparata – pulsni oksimetar.
   

Stojim vam na raspolaganju za sva pitanja i dodatne informacije!

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Kontaktirajte nas

  • Telefon:

    +381 (0)69 2019 133

  • e-mail:
    office@opens2019.rs

Društvene mreže

© 2017 OPENS2019 | Izrada sajtova Zequester