NOVE BOJE

Omladinski klub OPENS 2019 dobio je novi vizuelni identitet. U okviru šarenog programa „Nove boje” fasada kluba je tim bojama i oslikana, a OPENS volonteri bili su tu da pruže sve informacije o predstojećim aktivnostima.

„OPENS je važan jer je to prilika i šansa da donosioci odluke, mladi, naprave Novi Sad onakvim kakav odgovara i mladima i donosiocima odluke o 2019. godini“, objasnio je koordinator OPENS/a 2019 Vukašin Grozdanović.  Prema njegovim rečima, to je put kojim pokazuju da, kroz saradnju, i kao menadžment mogu da ostvare velike rezultate.

„Kroz nove boje ćemo pokazati šta želimo da napravimo te 2019. godine, koje su naše vrednosti, koja je naša vizija i kako zamišljamo Novi Sad u toj godini“, napominje Grozdanović.

„Novosađani sasvim dovoljno znaju o tome da je titula Evropske prestonice kulture velika stvar za Novi Sad. Međutim, dosta u senci toga je i to da smo Omladinska prestonica Evrope 2019. godine. To je nepravedno prema ovim mladim ljudima, koji su to zaslužili. Svi smo ponosni na njih jer su uspeli da se izbore za tu laskavu titulu, koja se dodeljuje samo jednom gradu i od dve navedene, to je prvi na redu veliki događaj za naš grad“, istakao je predsednik Skupštine grada Zdravko Jelušić.

Član Gradskog veća za omladinu i sport Ognjen Cvjetićanin istakao je da je zadovoljan nastavljanjem rada „OPENS 2019“.

„Rezultati su takvi da smo od Ministarstva omladine i sporta dobili dva miliona dinara za uređenje Omladinskog kluba, a od AP Vojvodine 400.000 dinara za Kancelariju za mlade“, precizirao je Cvjetićanin.

Inače, kroz Omladinski klub OPENS, koji je samo deo projekta Omladinske prestonice Evrope, do sada je prošlo preko 40 omladinskih i organizacija za mlade kao i preko 1500 mladih iz Novog Sada. U Klubu, koji je otvoren oktobra prošle godine, održano je i preko 200 aktivnosti i događaja.
  

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Kontaktirajte nas

  • Telefon:

    +381 (0)69 2019 133

  • e-mail:
    office@opens2019.rs

Društvene mreže

© 2017 OPENS2019 | Izrada sajtova Zequester