Омладински клуб

Омладински клуб ОПЕНС је простор који је намењен младима, омладинским организацијама, организацијама за младе, неформалним групама, појединцима, свима који се директно баве младима.

Омладински клуб је место где можете да разрађујете своје идеје, да маштате, да планирате. Место које је бесплатно за коришћење за ваше пројекте, семинаре, обуке, тренинге, конференције, радионице, и шта год друго вам падне на памет!

Омладински клуб је опремљен звучницима, пројектором и платном, флипцхарт и белим таблама, столицама, столовима, лазy беговима, и свему осталом што ће омогућити да успешно реализујете своју активност.

Коришћење простора Клуба се заказује слањем упита за термин на mail omladinskiklub@opens2019.rs са кратким описом активности која би била реализована у Клубу, датумом и сатницом, након чега добијате потврду да је термин заказан.

OPENS 2019 - Omladinski klub
OPENS 2019 - Omladinski klub
OPENS 2019 - Omladinski klub

Озелењавање простора испред Омладинског клуба

Обавештавамо Вас да ће у суботу, 22. октобра са почетком у 9h бити одржана акција озелењавања простора испред Омладинског клуба у ...
Прочитај више

Радионице о друштвеном предузетништву у Омладинском клубу

Тим OПЕНС Александар Покрајац - Академско туторство за стицање предузетничких вештина Нови Сад Вас позивају на сет радионица који за ...
Прочитај више

Kontaktirajte nas

  • Telefon:
    +381 (0)64 576 02 72
  • e-mail:
    office@opens2019.rs

Društvene mreže

© 2017 OPENS2019 | Developed by Zequester